odpust
Anotace: ...odpust mi, už jsem nemohl dál...
Sbírka:
Déčko
Žiletkou
pohladím své ruce
a zamávám bohu
který se mýlil
nekonečná úleva
teď vytéká z mých úst...
co jsem cítil
co chtěl
- bylo vždy jen utrpením
teď...
konečně jsem volný
konečně
- sám
ještě tak letět...
ještě tak vidět, to světlo...
ale...
navždy budu v Tvém srdci
- odpust
Přečteno 354x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Iv, Jahodová kopretina, WAYWARD, Psavec, Simísek, JardaCH
Komentáře (4)
Komentujících (4)