Má nesmrtelnost
Anotace: ...bez udání důvodu...
Má nesmrtelnost,
tenký okamžik na křídlech času,
bez otazníků života,
bez teček smrti,
s příchutí vzrušení po krvi,
má nesmrtelnost,
na konci okamžiku času,
bez udání důvodů,
s lítostí na víčkách,
slzy se ztratily na cestě,
prašné jak život,
Má nesmrtelnost,
čelí mému životu,
bez udání důvodů,
bez života a lásky...
Má smrtelnost...
Přečteno 270x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Equus przewalski, mamina, PoeziGirl, Tawy, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)