sladké
levandulové
až přespříliš sladké
si mé známé
už nepříliš mladé
natřásaly peří
koukaly kolem
kdo tomu věří
kdo honem
za nimi běží
s těží
zůstanou
svěží
další den
Přečteno 235x
Tipy 7
Poslední tipující: igniss, janewe, WAYWARD, Walentine
Komentáře (2)
Komentujících (2)