Loučení
Anotace: ...pomalu přichází...
Cítím její kroky,
cítím její dech.
K čemu jsou ty roky?
Tak už toho nech.
Pomalu se blíží ke mně,
již mi klesá tep,
stále padám ve tmě,
skočila jsem na lep.
Přichází temnota, zkáza a bolest,
loučím se s vámi,
celý život je jen lest,
proč ta lež je stále s námi?
Co tě čeká po smrti tvé,
krásný ráj či samotné peklo?
Smrt již pohlíží na mě,
srdce přestává tlouct ve tmě.
Okrádám tě o sny tvé,
mé tělo naposledy vydechlo.
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: Akitenshi-inu
Komentáře (1)
Komentujících (1)