přečetla jsem si i Tvůj Smutek a myslím, že když si takto krásně teskníš, paradoxně budeš tvořit lepší a lepší dílka :)
(když je člověku nejhůř, psaní jde tak nějak samo a má obrovskou sílu)...tím rozhodně nechci říct, že se máš smutnění oddat - úsměv má taky velkou sílu :)
01.08.2008 08:22:00 | Jiparo