Šedesátosmslov

Šedesátosmslov

Anotace: ...

venku je slunce
do srdce mi prší
snad ňáká ta kapka
i do tvého padne
padne a uschne
jako mé slzy
slza je horší
ona slaná je
a až uschne jednou
stopa slaná zůstane
co kapka to zrníčko
co zrníčko to verš
kolik těch veršů
lasko ti napíšu
snad jeden snad moc
pak je dám pod polštář
přeju ti lásko
dobrou noc
Autor Lucil, 06.06.2008
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí