O hvězdách
Na nebi hvězdy září,
jedna z nich padá-podívej.
Svýma očima se na ni zadívej,
otoč svou tajemnou tváří.
Padá a tajemství s sebou si nese.
A čeho? Života, lásky, smrti snad?
Zná něco co i my bychom měli znát?
Skončí na louce či v hlubokém lese?
Chytnu ti hvězdu, jestli budeš chtít.
Na dlani přinesu ti ten velký dar.
Přijmeš a společně půjdeme dál,
nebo nic nevezmeš, zabiješ cit.
Všechny hvězdy jednou zaniknou.
I ta tvá jednou duši pomalu vypustí.
Snad někdo promine, snad někdo odpustí,
když některé duše smutkem vykřiknou.
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: igniss
Komentáře (1)
Komentujících (1)