Malý myšák
Maus
myslel myším
mozkem
mezi možností
mnohapočetného
myšactva
možná může
myslet
mnohem
menšími
molekulami
mikrobuněk
mozkových
můžná může
mnohokrát
milovat
mnohem méně
myších milady
možná...
moment
muži-myši
mají málo možností
myslet mužnějším
myšlením
mimo malých
mozkoven
mají
mizerné
mozkové
možnosti