Svět
Anotace: Jedna básnička z hlubin srdce a duše...každý komentář a tak mě samozřejmě potěší
Světe, věřila jsem ti
vkládala do tebe důvěru
tak proč si mě zradil?
Lidé světa, věřila jsem vám,
vkládala do vás důvěru
tak proč jste mě zradili?
Co jsem vám udělala?-Povězte.-
Moc by mě to zajímalo.-
Komu jsem tak ublížila?
Jako na horské dráze si připadám
jako smyslů zbavená vypadám
Rozteklá řasenka, stíny po obličeji
ty mé pocity napovrch vylíčí.
Byla jsem šťastná-ve všem.
A teď?
Jsem na dně-ve všem!
Všichni jste se ke mně otočili zády.
A do těch mých vrazili nůž.
Ptám se ještě jednou-co jsem vám udělala?
Chci to ještě vědět?
Asi ne…radši ne…sbohem…
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: emi-lee
Komentáře (2)
Komentujících (2)