Barevní skřivánci
Anotace: takový trochu nesmysl co se mi honil hlavou...:)
Okouzleni letmým dotykem teď poslouchají dech spícího vedle sebe...
Barevní skřivánci, co na křídlech lehkého vánku po silné bouři za soumraku letí k obloze.
Svou něžnou píseň věnují těm spokojeně vrnícím šelmám v převlecích za koťata, které po úspěšném lovu tiše usínají vedle nich.
V nadcházejícím úsvitu se skřivánci stávají potravou a s prvním slunečním paprskem doznívá jejich zpěv...
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Verena, 0-0
Komentáře (0)