jednou
Jednou mi síla z těla vyprchá.
Co asi řekne pak můj syn?
Až vzduch z mých plic se vydýchá,
řekne si: "Byl to podivín"?
"Byl rytíř smutné postavy,
na způsob Dona Quijota,
píchal své vlastní tělo do slabin."?
Přečteno 421x
Tipy 7
Poslední tipující: Memento, prostě Zuzana, Psavec, jedam, igniss, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)