Je parádní. Má spád jak horský potok a je plná hezkých přirovnání. Moc se mi líbí ta temnota ostružin.
21.04.2009 16:17:00 | René Vulkán
krásna...moc se mi líbí tvůj styl, ale tahle si odemě zaslouží ST*:-)
13.07.2008 16:37:00 | Lady Carmila
taky su proti zbytečným velkým písmenům... a jinak - přijde mi to moc heslovitý, takový sekaný ale za to možná možou právě ty kapitálky... někerý spojení a řádky sou pro mne povedený :o)
07.06.2008 12:21:00 | hanele m.
...není škoda začínat každou větu velkým písmenem když tam nepatří ...jinak dobrý ...
07.06.2008 12:18:00 | WhiteSkull