Celý život je velké čekání...ale nesmíme věšet hlavu, když se nám zdá, že čekáme zbytečně! ;-)
Pikantnost - robot mi píše LSD...no proboha, snad nechce, abychom si krátili čekání tripem?!
11.07.2008 21:19:00 | Chancer
Ta první sloka je hodně originální...nebo není ale já jsem takovou ted četla poprvé =o) Celkově je to hezké, a ještě ta slovenština do toho no prostě hezounký.
07.06.2008 17:14:00 | kukaska