Nebe mlčenlivých hvězd
Anotace: někdy mě napadá...
Nebe mlčenlivých hvězd neprozradí,
čeho je svědkem.
Bude jen tiše bdít nad jedním odchodem.
Ticho naruší až tlukot jednoho srdce,
když bude váhat a ztratí odvahu,
možná, že zradí
až se podívám dolů,
z té výšky do černé temnoty.
Možná, že se do ní vydávám i tak,
možná, že v ní jsem…
Až se setmí vydám se na cestu,
beztak už jsem pošeptal papíru,
co jsem chtěl ještě říct.
I když ruka se mi dneska chvěla
o dost víc…
Přečteno 277x
Tipy 15
Poslední tipující: Angee, pejrak, Mraveneček, Isobel, Emily Winnacott, Vlk v rouše, jiřička, kačice
Komentáře (2)
Komentujících (2)