Anotace: Rýt v zemi rýčem nebo ústy? je mi to jedno… smutek svůj..stejně.. jen tak...neumořím... trhlinou v srdeční poušti se slzy spouští… proudí… ústí…. K mořím...
Ach to čekání
k šílenství dohání
což takhle čekatelů slet
nebo aspoň forum vyhlásit
bylo by jasno hned
Čekanka
07.06.2008 23:43:00 | kačice
Nacházím se v podobné situaci....ach jo....Tu situaci jsi krásně popsal. Přestože já osobně jsem nedala vale světlým dnům... ale taky čekám...
07.06.2008 23:12:00 | monterka