Anotace: Tak tole je moje básnička ,Stejná',kterou jsem složila někdy před třemi měsíci,proto si myslím,že ještě není moc dobrá...
Mě se ta básnička moooc líbí. A mám na to jeden krásný citát (bohužel jsem zapomněla autora... :-( ). "Čím víc se věci mění, tím víc zůstávají stejné!" ;-)
05.10.2008 02:28:00 | Anita Buchtová
Na jednu stranu je tvé uvažování pochopitelné,vzhledem k tvému věku ale čim budeš starší,tím budeš více chápat přinesení oběti pro druhé.Jako kritiku jsem to nebrala,díky za komentář,nýbrž piš a vypiš se z reality.
27.09.2008 23:52:00 | Bejby
zvláštní, já vždycky žasnu jak se měním...
12.07.2008 19:08:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
Celkem se mi to líbí....člověk žasne a zůstává stejný:-) a pak přestane žasnout a zjistí, že je jiný...:-) třeba:-)
Celkový dojem z té básně mám zkrátka fakt dobrý...
08.06.2008 08:41:00 | monterka