Hra s životy
Anotace: Taková myšlenka....
Přicházím
s poselstvím
od lidstva:
Chtějí novou
planetu,
Země se topí
v tělech,
a kyslíku
už také
nemají mnoho,
každý si
v láhvích schraňuje
kousek atmosféry,
aby mohl žít...
už je toho příliš
kolaps planety
je nevyhnutelný
myslím, že oni
vědí, že to
není hra,
ale řekněte
jim, že to hra
je a oni hrát
přestanou...
Nechtějí
totiž
hrát hru
se svými životy.
Stačí náznak toho,
že je něco špatně
a lidstvo utone
ve zmatku
a depresi
řeky Styx
Přečteno 235x
Tipy 3
Poslední tipující: Janetee, Caracol
Komentáře (3)
Komentujících (3)