XXX
Když má žena rozevřená kolena
je jako číš,průzračná, čistá
otvírá místa s tajemnou příchutí,
potom tě přinutí vzít vína červená,
jsou těžká, o to smyslnější
Žena vnější se vnitřkem obrací
vstupuješ v ní...
kolena se již zakalila,
na stole zbyly jenom rozlité vrásky
Čím vším kdy byla utvořena
stala se jenom z lásky
Přečteno 337x
Tipy 7
Poslední tipující: Jiparo, Psavec, WAYWARD, Lenni
Komentáře (1)
Komentujících (1)