Loučení
Anotace: Mým přátelům, děkuji za ty krásné chvíle a nikdy nezapomenu.Doufám,že se dál budeme setkávat, i když naše cesty povedou různými směry...
Když něco končí,
něco začíná,
vteřina vteřinu,vteřinu stíhá,
když člověk se loučí,
nezapomíná,
na srdci smutek,smutek a tíha.
Když něco končí,
slzy ve vočích mám,
svět dál se točí
a já nezhasínám.
Tak jako svíce.
Dohoří,začne plát.
Co říct jen více?
Snad pouze že vás mám rád.
Přečteno 403x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, Modrý Anděl, Simísek, igniss
Komentáře (0)