Nejsou odpovědi?
Anotace: není to dílo,není důvod,nejsou odpovědi?
Proč veselá být když není důvod?
Proč smát se když není pro koho?
Proč chtít od sebe a od světa víc když zahazuješ život?
Proč čmárat na zeď prázdný vzkazy když je nikdo nepřečte?
Proč chtít někoho líbat jenom pro to abys líbal?
Proč nelíbat z lásky?
Proč podat někomu ruku jenom abys cítil teplo?
Proč ubližovat někomu kdo ti je i není jedno?
Proč říkat to co není upřímné?
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)