Anotace: ...možná to nepusobí jako celek, je to jenom takový výlev všech vzpomínek a citů, co me dnes tižily...možná to pochopíte...
no, sice je to trapne, jak si v posledni dobe porad oplacime komplimenty :-) ale takhle je...uplne...skvela...dokonala...nadherena. Cim to je, ze mi v posledni dobe tak presne mluvis z duse?
09.06.2008 16:01:00 | Franti