Anotace: ???
Kdybys to náhodou četla,
tak nemusíš žárlit,
všechno to vzniklo a odeznělo dřív,
než jsem Tě poprvé spatřil.
Nemůžu se sice vymluvit,
že publikuji pro honorář,
(děláme to tady všichni gratis).
A teď nějak nevím, co bych k tomu ještě mohl dodat…
Ta moje to naštěstí ještě nečetla. To je tady jen pro všechny případy.
14.02.2010 21:30:00 | Zdeněk Farkaš
Já to tu nedělám grátis, dostávám víc jak prachy, nové přátele k nezaplacení
04.06.2009 22:36:00 | Kars
Cítím v tom takovou zvláštní tajemnou nostalgii. Zajímavé. Takové s otevřeným koncem...
14.05.2009 20:29:00 | Jasmin de Paris