Kráva s jointem
Kráva s jointem
Ležím v trávě a pozoruju mraky,
ležím v trávě, tak pojď sem ke mně taky.
Vidíš támle ten?Vypadá jak kráva,
nebo to se mnou dělá, ta vyhulená tráva?
Vždyť to neni možný,
joint byl jenom jeden.
A stejně je to divný,
je přece jenom leden.
Tak co v lednu dělá,
kráva na obloze.
Vždyť ani neběhá,
má vřed na pravý noze.
Přečteno 392x
Tipy 9
Poslední tipující: jedam, spare, Sandra_T, Štěpina G, monterka, melebele, kouzelníček
Komentáře (3)
Komentujících (3)