Maska necitelnosti
Anotace: Umění radovat se, umění být šťastný, umění čisté duše...
Převlékneš se za faráře
V lepší duši zadoufáš
Štěstí z rozevřené náruče
Přiletí, když se usmíváš
Radost z vstřícné tváře
Pocítíš, jestliže mnoho nežádáš
Až shodíš masku necitelnosti
Prázdnoty se zbavíš
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: Isobel, NikitaNikaT., saddova
Komentáře (3)
Komentujících (3)