Čínský znak "Lásky"

Čínský znak "Lásky"

Anotace: - Čínské znaky -

Sbírka: Čínské znaky

°

- . . . možná byste si přála . . . -

Raději to nedopovím
Zahlédnu v její tváři podivný znak
zvláštní výraz překvapení
srotí se na čele
v podivné spirále údivu

. . . LÁSKA . . . ? . . .

(ano,asi jako čínský znak)
Znám jeho obraz
Visí v ložnici nad postelí

Ma chére . . .
(myslím si)
Možná byste chtěla . . .

Pozoruji jak odchází
Má ráda své tělo
a umí to s ním . . .

Tak dokáže se pohybovat
pouze hříchem neposkvrněná
. . . Vestálka . . .
Pozoruji jak klade na podlahu nohy
a zimomřivě se zachvěji
. . .
jak zázračný bývá půvab ženy
když všednost dne ví přizdobit
milým úsměvem a několika kroky

- Nechtěla byste se ještě vrátit . . . ? . . . -

°
Autor rolon, 09.06.2008
Přečteno 499x
Tipy 24
Poslední tipující: Myrja, Marfuša, Lota, Iva Borecká, Jasmin de Paris, labuť, spare, Lenni, Psavec, Noc17, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tvoje tvorba se nedá komentovat, jenom vdechovat jako svěží vítr.

13.06.2008 14:12:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel