...a přece je krásné, i přes veškerou až tesknou nostalgii, že člověk nemá prázdnou duši, a má na co vzpomínat...
09.06.2008 23:01:00 | Lota
... ta trocha nostalgie k zralému věku patří ...
a ty pocity z dálky, které sladkobolně přicházejí ...
*- ... ty je třeba si užívat ... spolu s životem ..
09.06.2008 11:53:00 | HarryHH
ta místa znám a díky tobě jsem vzpomínky na ně oprášila a zasnila se ...
dokud nám nechybí rozum, dá se život zvládnout :-)
09.06.2008 11:25:00 | Sandra_T