Hledání ve snu
Jdu po stopách zraněných snů,
že se záhy zapomenou.
Je to spousta nekonečných dnů,
měsíc se sluncem se poperou.
ref: V řece obilí se ztrácí tvoje bílé tělo.
Zvon zazvoní, co se stalo to se státi mělo.
Znám všechny ty prázdný rána.
Nebeská klenba se k zemi sníží.
Zdá se že je víla krásná,
nakonec jako smrt ona vzhlíží.
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Douša, igniss
Komentáře (3)
Komentujících (3)