Smrtka
Anotace: ...chodí kolem nás, a je naší kmotrou
Oči vyschlé časem,
bez slzy za hříchy,
zuby zbělané věčností,
v poklidu prochází světem,
v hábitu černém oděna,
bez slitování, spravedlivě,
dělí děj našeho příběhu,
na začátek, konec, bez prostředku,
přináší věčný život po konci,
kdy tma zahalí naše tváře,
bez mincí na víčkách,
v plamenech pomalu se otáčejíc,
vytrhuje duši, bez které nejsme nic…
ta v černém s kosou ve hnátech…
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)