Kdysi jsi mi řekla...
Anotace: Povídáš... a já se učím.
Kdysi jsi řekla:
Jsi příliš konzervativní
-já udiveně klekla
a počla přemýšlet,
proč v lásce hledám svět,
když jsem konzerva pivní.
Kdysi jsi řekla:
Jsi vymyšlená žena
a já se tiše smála,
úsměv však jsem hrála
vždyť lží jsem udušena.
Kdysi jsi mi řekla:
že pro Život mám žít-
tak vzdala jsem se pekla
a k Ráji chtěla jít,
bych Evou nezůstala;
a Adam byl by živ
pro přízeň Osudu;
bez hany, bez studu.
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: Badya, fuu, sarycek
Komentáře (2)
Komentujících (1)