Černé ticho
Užitek
hluchého slepce
vede k zamyšlení
nad otázkou
zda je dobré tápat
v temnotách
a přitom
naslouchat
tichu,
které
si s vámi
stejně nepopovídá
a bude vám zatvrzele
ukazovat tmu
a odkazovat
na hlasy
vašich
vnitřních myšlenek
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: Janetee, jaňa, Romana Šamanka Ladyloba, monterka
Komentáře (2)
Komentujících (2)