Tvůrčí
Zase chci něco sesmolit
A vůbec mi to nejde
Únava brzo přijde mě skolit
A spánek ve mně vejde
Ale snad to stačím dopsat
Abych mohl radostí hopsat
Snad přemůžu se
Ještě chvíli, podepsat se
Další verš plní papír
Další je dopsán
Už slyším sovy-sýček a výr
Zůstal jsem vzhůru, sám
Víčka padají
Ruka pouští tužku
Plody básně zrají
A líně chytám mušku
Práce dokonána
Báseň dopsána jest
Snad bude pěkná i zrána
Spánek tvrdý-dobrá zvěst
Komentáře (0)