Pijácká
Když končí se večer
Kdo by proto brečel,
Kdo by se to proto věšel?
Nikdo, jen já
Apaticky sedím a piju
Červeným nosem po stole ryju
Teď s vlky vít budu
Ale nevím jestli vít
Já budu spíš pít
V ruce flašku
V druhé igelitovou tašku
To jest můj život
Rum, vodka, pivo
Přecházím ulici
Uvidím policejní čepici
Je zima a tma, běžím
Auto a už jen ležím…
Komentáře (0)