A co teď dál....
smyslná ospalá krása
na dotek
ztracen mezi vlnobitím boků
bez naděje na útěk
sladké stíny v prohlubních noci
tajemství zakleté do vzdechů
i čas se ztratil pro ten pocit
hodina spánku v objetí
rozcuchané vlasy a horká káva
takové šance osud nerozdává
s růžovou chutí vína
jsou i rána jiná
a co teď dál
...
Přečteno 309x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Borecká, Danah, Raduzk, janewe, Štěpina G, labuť, WAYWARD, Erion Fate, saddova
Komentáře (5)
Komentujících (5)