sázka na nejistotu
,,Vsadila jsem
Na osud
Který protekl mi
Mezi prsty
Vsadila jsem
Na lásku
Která nebyla
Mi souzena
Ted bez žetonu
Sedím
Výhra odešla
Z mé dlaně
Už dávno
Před mou sázkou
Jen já
Si to uvědomila až teď…“
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: mOBSCENE, Iva Borecká, jedam, saddova
Komentáře (2)
Komentujících (2)