Děkuju
Anotace: Poděkování vám všem...
Děkuji za vaši podporu moji milí
vykouzlili jste úsměv na mé tváři,
rozveselili svými komentáři
tesknou chvíli
a mé líce zase září
Našla jsem zde na literu
milá slova jako pohlazení
tak všichni věřte, že věru
lepší lék na smutek
než vaše přízeň nikde není
Děkuju..
Komentáře (0)