Anotace: ... paralely ... (...záleželo jenom na tom, jak na ni hrál...)
Drsné...něco to má ale poněkud jsem si u tebe zvykla na něžnější vyjadřování:-) moc se mi líbí supr změna:-)
27.06.2008 18:43:00 | Lady Carmila
jémine - jakoby to ani nenapsal ten smíšek s báječně andělskýma kudrnama co sem ho zahlídla...dost drsný teda...
09.06.2008 22:06:00 | hanele m.