Člověk
Anotace: kdo mu dal právo vládnout?
Co znamená být člověkem?
Řekneš-li pravdu, setkáš se s nevděkem
I přesto tu pravdu chci říci
S mými myšlenkami se poděliti
S vámi
Člověk je pouhé tělo
Kterému se zachtělo
Ovládnout celý svět
S myšlenkou „na sebe hleď“
Sám se označil za krále
A všem vládne
Ničí přírodu
Staví se do průvodu
Průvodu, kterej ničí
A přitom radostí křičí:
„já jsem tady pán!“
V tom průvodu je každém sám
Nechci se do průvodu řadit
Přírodu vraždit
Probouzet se s pocitem
Že lidskou vinou brzo zahynem
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: jerremi, toužím.jít.dál, Cleris
Komentáře (1)
Komentujících (1)