Cestuji
Anotace: Šedá kůra mozková ve verších se neschová....
Co to jenom bílého
nepatrně vidím na čele ?
snad myšlenka
prostoupila stěnou lebeční
nekoupil jsem si
jízdenku zpáteční
revizoři nejsou skuteční
a na čele bílá skvrna
jízdenka do Brna
projížďka synaptickou štěrbinou
putuji za snovou vidinou
zvrásněné kůry krajinou.
Přečteno 315x
Tipy 18
Poslední tipující: hellla, Holis, Bíša, Dota Slunská, shaamot, Romana Šamanka Ladyloba, Caracol, Janetee, Jiparo, mamina, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)