ano, ano, paráda.. jdeme, ať to máme za sebou
(roboti píšou "U WC"... no, když se čeká dlouho...)
12.06.2008 22:21:00 | drsnosrstej kokršpaněl
... období slunovratu
střihá pásku
až je to k nevíře ... pokolikáté ...
... zeptej se mě ...,
jestli ta letošní
je z červeným křížem samaritána
... a nebo zase ... jen páska smuteční ...
*- ... nevím ..
Ale těším se, ... pořád se těším ...
*
10.06.2008 16:25:00 | HarryHH
...já tam už musím mít při svý nespavosti napočítanou pěknou sumu:-( Báseň je stejně tak výborná jako zajímavá!
10.06.2008 11:05:00 | 6thSun