Anotace: pro tebe
velice zajimave dilko, s nadechem čehosi, co mi imponuje..a dostala me ta pravda s kterou to pises, tip ma zaslouzenej a ja sem rada, ze sem dneska narazila na neco,co mohu s klidem v dusi pochvalit...
dle meho velmi dobre
10.06.2008 17:37:00 | saddova
To se mi taky stalo VLONI. A teď jsem s tím, na koho jsem myslela... Ono se to vždycky pozná...
10.06.2008 11:18:00 | Jasmin de Paris
jednou dyž sem s někým mlčela a myslela na někoho jinýho, mi ten první někdo řekl něco jako: skoro vždycky sme s někým s kým ani nechceme být... poznal to na mně a mně v tu chvíli zabolelo že cítil to samý...
vzpomněla sem si tu na to...
10.06.2008 11:06:00 | hanele m.
teda zirám moc se mi to libilo takový nadnešený je to přesně ztoho pohledu ze ktereho se malo kdo divá a to ocenuji.
10.06.2008 10:49:00 | mexx