Anotace: Ta mrcha kopretina....má mě rád, nemá mě rád.... Stejně to nebudete číst, protože mě čte čím dál tím míň lidí.........
Máš ve svém srdíčku smutek!
a dušička?
na venek veselá!
však na polštáři,
je občas slza.
03.07.2008 22:19:00 | Oťas
a já si z tebe stejně nic nedělám saddovko:)
Lidičky díkes cením si toho, že jste to četly faktiš
11.06.2008 12:07:00 | whiolet
Ahojky, co to plácáš, že tě nikdo nebude číst? Nepřestanu číst tvý básničky ani kdyby sis to přála, to si pamatuj. Pořád tu sem, kdybys něco potřebovala :D.
Azazen
11.06.2008 08:00:00 | Azazen
hmhm, neshledavam na tom nic imponujiciho, mozna kdyby bylo pouzito jinych slovnich spojeni, tak by mne to necim zaujalo, volny vers je krasny, kdyz se ovsem pouzije spravnych slov, coz jsem zde bohuzel nenasla...
--Saddovka--
10.06.2008 17:23:00 | saddova