Vzpomínky
Vzpomínajíc na události minulých časů,
zříc vzpomínky,
odhodila jsem znechuceně nástroj sebevrahů
ze starého holicího strojku mojí maminky.
Na podlaze ležel.
Nehybně a zrezle.
Ležel tam dál.
Tak nevinně, tak vlezle.
A ke mě se přiloudala
již dávno známá myšlenka:
Co by tomu asi řekla
moje milovaná maminka...?
Přečteno 300x
Tipy 11
Poslední tipující: lady_esik, Romana Šamanka Ladyloba, Oťas, Bíša, kamich, mamina, Psavec, saddova, cevert
Komentáře (2)
Komentujících (2)