Krásné duše
Anotace: špetka symboliky...
Z půlkruhu do kruhu...
Co víc si jen přát?
Klubíčka v peřinách
dvou milujících se těl
jež hřejí se
navzájem
dokolečka
dokola
nezkroutnou závratí
v sobě
uzavřených
úplných
amuletů ochranných
krásných duší
rotujících
v úzkosti
jež nechtějí poskvrnit
či pošlapat
nitra svá
všudypřítomnem
jsoucím...
Přečteno 457x
Tipy 29
Poslední tipující: pejrak, Bíša, Pišák, Severka, Monsignore, labuť, WhiteSkull, Belmon, isisleo, spare, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)