Ambrósie
Anotace: ..-. ..-- .--. ... --- ...
Macerát mých domněnek,
láká ambrósií pomněnek,
na vlahou tezi opylovače,
poslední cigarety bez zapalovače.
Modní vlnou skrupulí,
kosmopolitního snoba s papulí,
co za škraně jak za nehet,
odkládá hybernaci pro dehet
Sladší voda pro lotos,
vařící se krve na patos,
špetkou servilní jakosti,
boží muka s milosti.
Přečteno 419x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, Lasska
Komentáře (3)
Komentujících (3)