Nebreč
Nebreč
Nebreč, když Ti za to nestojí.
Nebreč, všechno jednou přebolí.
Nebreč, osud je tvůj protihráč.
Nebreč, smíchem skryj svůj pláč.
Nebreč, musíš bojovat.
Nebreč, život nelze zosnovat.
Nebreč, není cesty zpět.
Nebreč, okolo života točí se svět.
Nebreč, už se netrap.
Nebreč, musíš se se vším poprat.
Nebreč, život jde dál.
Nebreč, nač bys to vzdal?
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: PoeziGirl, Lady Carmila, Keira Fey
Komentáře (1)
Komentujících (1)