Neplýtvám slovy cvhály - Pěkné a pravdivé! Neplýtvám tipama - Supertip! :-)
11.06.2008 08:21:00 | 6thSun
Ano, pokora není ponížení. Když na ní někdy zapomenu, tak tvrdě dopadnu na zem....A pak ji opět prosím o odpuštění.
Nejsem-li pokorná, zmýtají mnou žádostivé vášně, chci víc.....proto se k pokoře vždy vracím a ona mě učí. Pýcha a hrdost mě činí nešťastnou...
10.06.2008 20:06:00 | monterka