Stíny
Chtěla jsem předběhnout tvůj stín
jenže večery přicházejí v nárazových vlnách
a jednou za čas se vždycky ukáže
/když se stíny prodlužují a
já mám slunce v zádech/
že tvůj stín je ve skutečnosti můj
A tak si šlapu po nohách
a natahuju ruce k tobě
/ale zase kousek chybí jako pokaždé/
Jdu domů a vzduch se pohupuje
/jsi nestabilní prvek/
Napadá mě
že Země je možná vážně plocha
ale nenesou ji ani želvy ani sloni
SVĚT TOTIŽ STOJÍ NA TOBĚ
Přečteno 472x
Tipy 18
Poslední tipující: poustevník Jirka, jedam, Jasmin de Paris, obyčejná, Holis, sluníčko sedmitečné, Skywalker, blue, J's .., hanele m., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)