beze slov
Anotace: z dobrého pro dobrou pohodu
Jsem víla zrozená z ranní rosy
bosými paprsky v ní slunce tancovalo
zatímco svítání si hrálo s obláčky,
...jako korálky je navlékalo na obloze
...to moře modře bezedné!
Mně se dnem ubývá až zbývám zas jen já,
obyčejně obyčejná, sněním hladová...
Přečteno 264x
Tipy 5
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, Iva Borecká, drahý, brooklyn
Komentáře (1)
Komentujících (1)