O snu
Viděl jsem ve snu překrásnou ženu
chci se jí dotknout jen ať to nepřeženu
jen letmý dotyk té krásné tváře
upřímný pohled a v očích záře
Vlasy jak hedvábí a ve tváři lesk
je to snad anděl já v kolenou kles
ať nikdy neskončí ten překrásný sen
ať nikdy nepřijde a ráno a den
Nejde to vydržet na tu krásu se dívat
chtěl bych příjít blíž já chtěl bych jí líbat
bylo to nádherné a dlouhé snění
pak přichází ráno a sním probuzení
Přečteno 248x
Tipy 6
Poslední tipující: igniss, NikitaNikaT., beerede, 0-0
Komentáře (2)
Komentujících (2)