Ahoj! Moc hezké, moc se povedla:-) Mám to však chápat tak, že jsi toto řekl na zkoušce?:-) ... neboj, život už tě naučí pamatovat si:-)
12.06.2008 17:35:00 | monterka
Moc pěkný. =O) Připomíná mi to, když se mi nechtěl psát zápis o Vítězslavu Hálku, v literatuře, udělala jsem si z toho básničku. Ane b co všechno se dá zveršovat. Moc se ti to povedlo =O)
12.06.2008 16:52:00 | Elvien
Dějiny jsou sice krásné, však dle mého méně podstatné... To co z Tvých dlaní vychází, má smysl mnohem větší. :o)
12.06.2008 14:14:00 | labuť
Mistři Tvou omluvu přijali,
když na práci rukou se dívali...
a tu ,,trochu" teorie zmákneš, neboj.
To rytíře nezabije:-)
11.06.2008 08:45:00 | spare
No teda:)Hezký:)
10.06.2008 21:33:00 | Ewineccka